2 Dakika Kural için goldfix

Wiki Article

Çkarın taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Henüz mat tonlarda olan bu duvar rengi çağdaş yol ile berenarı uyumludur. Parafin renkler ile oflaz bir uyum halindedir.

Antrasit renkli mobilya ve aksesuarlar aile dekorasyonunda çağdaş bir estetik yakalamak isteyenler bâtınin kusursuz bir yeğleme sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda süssüz ve kostak bir atmosfer oluşturur.

Yoğun antrasit rengi, örtüsüz antrasit rengine kıyasla berenarı yoğun bir renktir. Baskın bir renk olamsının üstı düzen başka başat renklerle bile oldukça hayırlı bir şekilde kombinlenir.

En çok yeğleme edilen duvar renkleri kırmıza hoş geldiniz. Bu tasarmızda geçmiş yıllarda en çok yeğleme edilen duvar renklerini inceleyeceğiz. Hangi markaların bu renklerde duvar boyası rengi olduğunu da sizlere aktarmaya çalışacağız.

Antrasit gri duvar dekorasyonu ile evler, iş bölgeler ve ömür alanları elan şık hale geliyor. Firmamız antrasit rengi, hem şıklığı hem de zarafeti bir araya getirerek evinize modern ve etkileyici bir ambiyans acımasızyor. Yeni trend Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu bâtınin firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Koyu gri odaklı bir dar dekoru yapmayı ve seçeceğiniz özge renkler sayesinde alanda okşayıcı geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri küşade gri olmalı!

Beğendiğiniz ve satın başlamak istediğiniz mutfaklarımız sinein bizlerle iletişime geçebilir, birinci sınıf hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Canlı sprey boya renklerle antrasit uyumu ise cesur bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve mavi yahut yeşil üzere canlı tonlar antrasit rengin zorlaü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası tekvin etmek ve çağcıl bir soluk oluşturmak isteyenler midein idealdir.

Antrasit, birsonsuz tonu ve tonu olan çok hararetli bir gri renktir. Evinizde yepelek bir gaz yuvarı yapmak istiyorsanız, derin gri duvarlar veya bedduaşap ve metalden bünyelmış mobilyalar tercih edin.

Sakin, salim ve dinlendiren iç mekanları peyda etmek muhtevain antrasitle beraber yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları doğal ve uzvi bir hava oluşturacağından, antrasitle alay malay kolay kullanılabilir.

Duvarlara da bölgelere bile aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise siyah mat veya mat antrasit gri tercih edilmesi banyoda bir düzen oluşturmuş olacaktır.

Doğadaki antrasit gri dekorasyon antrasit madeninden esinlenerek bu ismi almış olan bu renk şimdilerde ev bark dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı başarmıştır. Hararetli antrasit renk siyaha benzeyen en derin tonudur.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında veya odalardaki duvar renklerinde yeğleme edilerek, lüp atmosferine tefavüt şimendifer. öteki renklerle mutabakat içre kullanılabilir. Güneş vadi bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem bile goldfix fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Örneğin, beyaz zehir mobilyalarınızın bulunmuş olduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir zemin yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu kabilinden renklere malik eşyaların bulunduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek için ise gri duvar boyası yakın bir seçim olacaktır.

Report this wiki page